Smart közösségi edénymegosztó rendszer prototípusainak és rendszerleírásának kísérleti fejlesztése
+36-93-510-212
info@pannonmechanika.hu
EUR: 387,87 Ft,- | 2024-05-19

1. Bringakocsi

2. Faültetés a kutyamenhelyen

„Ma délelőtt fákat ültettek a Civil Összefogás Nagykanizsáért Egyesület tagjai az Élettér Állat- és Természetvédő Egyesület állatmenhelyének területén.

 A Civil Összefogás Nagykanizsáért Egyesület és a Pannon Mechanika Mérnöki Szolgáltató Kft. közös faültetési akciójára ma délelőtt került sor.  Az elültetendő fákat Kápolnás Szabolcs ajánlotta fel, tudtuk meg Csizmadia Tibortól, az egyesület titkárától.

A hat darab, szépen fejlett fa elültetését azért kezdeményezték, mert egy magánszemély, dr. Papp Attila felhívása nyomán tudomást szereztek az egyesület tagjai arról, hogy árnyék hiányától szenvednek a meleg nyári napokon a menhely négylábú lakói. A portálunkon közzétett felhívás nyomán kértek vállalkozói segítséget, és már az első megkeresés is sikerrel járt. Kápolnás Szabolcs azonnal segítséget ajánlott. Nemcsak a fák megvásárlásával, hanem a szállítással is teljessé tett a támogatását.

Csizmadia Tibor elmondta, ők csak nemrégiben ismerkedtek meg a menhelyen folyó munkával, amelyről csak elismeréssel lehet beszélni, hiszen nemcsak a kitett, otthontalanná vált állatokról gondoskodnak itt, hanem a véletlenül elkóborolt házi kedvenceknek is menedékül szolgálnak, míg gazdájuk rájuk talál.”

3. Kisrécsei millenniumi emlékmű felújítása

4. Kisrécsei kápolna villanyszerelési munkálatai

5. Bicikli tároló a felső templomnál

6. Alapítványok támogatása